logo

O Ružičastoj breskvici

Puno ime tvrtke je Ružičasta breskvica d.o.o. za svemirski transport.

Često nas pitaju zašto ime Ružičasta breskvica?

Baš kako je i marketinškim kampanjama cilj da ih zapamtite, da ostave utisak, urežu vam se u sjećanje, da izazovu reakciju i akciju, tako je i ovo ime toliko upečatljivo da ga gotovo svi zapamte. Svemirski transport kao osnovna djelatnost govori o našem načinu rada, a to znači da ćemo dovesti vaše poslovanje do visina koje rijetko tko može dostići!

U stvaranju i održavanju mrežnih i on-line zajednica sudjelujemo još iz doba BBSova (Bulletin Board System), što su društveno-mrežni sustavi koji su postojali daleko prije suvremenog korištenja Interneta. Sam Internet koristimo davno prije nego što je postojao u obliku u kojem ga poznajemo danas (tekstualni terminali, telnet, gopher servisi, FTP, IRC, MUDovi).

Od samih početaka ’90-ih godina prošlog stoljeća smo u World Wide Webu i Internetu te smo s njime prošli do sada sve evolucijske faze.

Početkom ovog tisućljeća sudjelovali smo u organizaciji i upravljanju (community management) prvih većih online zajednica za Sony Online Entertainment. Tada je to sve bilo novo i neistraženo područje, poput divljeg zapada, te su tada tek nastajala prva iskustva u radu s on-line zajednicama.

PPC/CPM oglašavanjem bavimo se od 2005. godine baš kada je Google komercijalno lansirao svoj AdWords sustav. Kako je taj sustav prolazio velik broj razvojnih promjena, tako smo i mi s njim proživjeli sve te promjene. Ista svar vrijedi i za SEO tehnike, gdje je, kada se Google pojavio i predstavio drugačiji pristup rezultatima pretraga od postojećih tražilica (Yahoo, Altavista, Excite, Lycos i sl.), u prvim fazama bilo vrlo jednostavno promicati poziciju web stranica prema vrhu. S obzirom na konstantne Googleove izmjene i Googleove pokušaje da onemogući utjecaj na organske rezultate, danas je to postala zasebna znanost i industrija. Više pojedinosti o PPC AdWords oglašavanju možete naći ovdje.

Samim time danas “u nogama” imamo više desetljeća marketinga i promocije putem Interneta, razvoja mrežnih zajednica, kao i planiranja i upravljanja korisničkim sustavima, te dokazano smatramo da dobro razumijemo psihologiju masa i pojedinaca te tehnološku pozadinu današnjih računalnih i korisničkih skupina. U našem poslu iznimno je važna komunikacija, koja je kod ovog medija drugačija nego kod klasičnih medija. Copywriting je sastavni dio posla tako da i tekstovi koje klijentima pišemo, ne samo da su atraktivni i uvlače korisnika sve dublje u priču, već su i uvijek potpuno prilagođeni ciljanoj publici, Interntu kao mediju, kao i tehnološkim zahtjevima i algoritmima tražilica. Pritom pazimo i na čitljivost teksta kao i na sve prihvaćene algoritme i mjere (flow metrics, trust/citation, raspodjela anchor teksta, analiza domena, topic modeling algoritam i još mnoge druge) koji se koriste pri SEO optimizaciji stranica za tražilice.

Također imamo i iznimno veliko iskustvo u grafičkoj pripremi tiskanih materijala te vas pozivamo da detalje pogledate ovdje.

Sve ovo znanje upravo i koristimo i pomoću njega postižemo iznimno visok stupanj uspješnosti i povrata investicije (ROI) za naše klijente. Izrazito visoku pažnju poklanjamo financijskim okvirima, ciljevima, rezultatima, rokovima i transparentnosti u radu. Individualizirano pristupamo svakom projektu i svakom klijentu jer svaka priča, svako okruženje i ciljevi se razlikuju te je za svakoga potrebno razviti i provesti invidualiziranu strategiju i plan. Baš iz ovog razloga naša politika je raditi s ograničenim brojem visoko zadovoljnih klijenata, a ne u masi postizati prosjek.

Certificiranio smo Google AdWords Partner uz sve postojeće Google AdWords i Google Analytics certifikate. Uz višegodišnje iskustvo u oglašavanju putem Facebooka, Twittera, Amazona, Instagrama, Pinteresta, e-mail marketing kampanja putem MailChimpa, također posjedujemo i HubSpot Inbound Marketing certifikat. U osnovi nudimo cjelovita marketinška rješenja koja izlaze i izvan digitalne, Internet, domene.

Iskreno vjerujemo da vam možemo pomoći ostvariti vaše ciljeve i pozivamo vas da nam se, bez obveze, javite i provjerite što za vas možemo napraviti.

 

Impressum

Ružičasta breskvica d.o.o.
Lukšić 10A
10000 Zagreb
Hrvatska / Croatia (HR)

TELEFON +385 1 5498975
TELEFAX +385 1 5498976

OIB/VAT 78969777274
BROJ RAČUNA HR9623400091110490973 (Privredna banka Zagreb)

AdWords-official-SEM-SEO-RB-logo-croatia

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Privolom prihvaćate uvjete korištenja kolačića i ove web stranice.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kod posjete bilo koje web stranice moguće je da stranica na vaše računalo spremi određene informacija, najčešće u obliku kolačića.

Ovi kolačići nužni su za funkcioniranje naše web stranice i samim time ne mogu se isključiti.

Kako bi ova stranica radila bez prekida, koristimo sljedeće tehničke kolačiće

Decline all Services
Accept all Services