logo
SEM-AdWords-Client-Case

Client Case Study – B2B & B2C on-line trgovina

Klijent je dio međunarodne korporacije koja posluje i u Republici Hrvatskoj s on-line trgovinom i četiri logistička centra. Trgovina u ponudi ima oko 40.000 specijalizirana proizvoda. Kupci su većim dijelom pravne osobe, no u izrazito malom postotku pojavljuju se, kao kupci, i fizičke osobe. Klijentu smo napravili plan te smo dogovorili ići isključivo na Google Ads PPC kampanje. Zadani ciljevi su: povećati broj zainteresiranih i ...

news-portal-adwords-sem-case-study

Client Case Study – Visoko posjećeni news portal

News portal počeo je s radom 2004. godine. U tom trenutku na tržištu je već postojao konkurentski portal za istu ciljanu publiku čija investicija je bila 10:1 u odnosu na našeg klijenta. Do kraja 2005. godine portal je postigao prosječnih 11.000 jedinstvenih posjetitelja iz Republike Hrvatske mjesečno. AdWords kampanja koju smo radili je započela početkom 2005. godine, u samim počecima AdWords servisa koji Google taman tada ...Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Privolom prihvaćate uvjete korištenja kolačića i ove web stranice.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kod posjete bilo koje web stranice moguće je da stranica na vaše računalo spremi određene informacija, najčešće u obliku kolačića.

Ovi kolačići nužni su za funkcioniranje naše web stranice i samim time ne mogu se isključiti.

Kako bi ova stranica radila bez prekida, koristimo sljedeće tehničke kolačiće

Decline all Services
Accept all Services